Webshop

Webshop De Facto Samenvattingen 

Wil je alle samenvattingen voor de tweede periode in één keer bestellen? Dat kan! Koop een De Facto Samenvattingen pakket; alle samenvattingen voor de tweede periode voor maar €17,50. 

Niet de mogelijkheid om naar Utrecht te komen om een samenvatting van De Facto Samenvattingen op te halen? Wees niet getreurd, de JSVU-studiewinkel stuurt je samenvatting nu ook naar je huisadres! 

Prijzen webshop 
De Facto Samenvattingen werkt samen met de JSVU-studiewinkel. Hierdoor zijn de prijzen van samenvattingen van De Facto Samenvattingen gekoppeld aan het JSVU-lidmaatschap. Dit betekent dat er verschillende prijzen zijn voor JSVU leden en niet-leden. De prijs van een samenvatting voor thuisbezorgen is hetzelfde als de prijs in de JSVU-studiewinkel; De Facto acht het van hoog belang dat samenvattingen betaalbaar zijn voor studenten. De prijzen voor samenvattingen van De Facto Samenvattingen zijn dus als volgt:

JSVU-lid: €5,- per samenvatting
Geen JSVU-lid: €7,- per samenvatting

Log in met je JSVU-lidmaatschap om korting te krijgen op je samenvatting! Geen lid van de JSVU? Geen probleem, je kan hier lid worden bij de JSVU of bestel door middel van een  gastaccount een samenvatting van De Facto Samenvattingen! 

Bestel je via de webshop, dan zijn de verzendkosten €4,- per bestelling. Daarnaast worden er €0,33 transactiekosten in rekening gebracht. Na je aankoop krijg je een bevestigingsmail van je bestelling. 

Verzending
Indien je op werkdagen voor 15:00 uur je bestelling plaatst via de webshop van De Facto Samenvattingen, wordt je bestelling direct dezelfde dag verzonden! Je samenvatting is er dan binnen 2 werkdagen. 

Algemene voorwaarden
Klik hier voor de algemene voorwaarden van De Facto Samenvattingen. 

Vragen over je bestelling
Heb je vragen over het thuisbezorgsysteem van De Facto Samenvattingen? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op!

Tel 0302400811
E-mail info@defactosamenvattingen.nl

Utrecht
Inloggenclose